Onze bieren

Onze bieren

Met microbrouwerij Van Renterghem willen we teruggrijpen naar de rijke Belgische biertraditie. Met de Geirn Meugen bierreeks willen we de bestaande Belgische bierstijlen herinterpreteren en een eigen touch geven. Ontdek hier ons eerste bier in de reeks.

geirn muegen, bier

Geirn Meugen Blond

Geirn Meugen blond is een blond bier van 7 %.  Dit bier heeft een kruidige neus. In de mond vindt u diezelfde kruidigheid terug die samen met de gebruikte hop zorgt voor een bier dat mooi in balans is met een mooie lange afdronk. Een ideaal bier om op alle momenten van de dag te genieten.

Geirn Meugen Donker

Geirn Meugen donker is een donker bier van hoge gisting, een bruin winters bier.  het heeft een toets van karamel, chocolade, koffie en een vleugje kruidnagel in de neus. Als kernwoorden op het etiket kozen we voor warm- zacht en kandij.

Ons gamma

Flesje Geirn Meugen Blond 33 cl

Flesje Geirn Meugen Donker 33 cl

 

Geschenkverpakking met 4 flesjes Geirn Meugen (33 cl)

Geschenkverpakking met 6 flesjes Geirn Meugen (33 cl)

Geschenkverpakking met 4 flesjes Geirn Meugen (33 cl) en een aangepast glas

 

Fles Geirn Meugen blond  75 cl.

Wilt u flesjes of een bierpakket kopen of meer info over onze bieren, aarzel niet om ons te contacteren op Brouwerijvanrenterghem@gmail.com of telefonisch op 0485 96 92 26. Voor de actuele openingsuren  en het laatse nieuws van onze brouwerij gaat u best eens kijken op onze facebook-pagina